PPM Analytics Programma

Neem nu contact met ons op!

Sinds 1 januari 2020 is de Pathos applicatie niet meer beschikbaar.
LogicNets, de leverancier van de PPM verslagleggingsmodule, biedt hierom de PPM Analytics Module ter vervanging van Pathos aan.

Neem contact met ons op om deel te nemen aan het PPM Analytics Programma. Deelname stelt u in staat om tegen een gereduceerd tarief de PPM Analytics module te verkrijgen.

PPM Analytics Functionaliteit

LIMS onafhankelijk

De PPM Analytics module is direct gekoppeld aan de PPM applicatie. Dat betekent dat bij het opslaan van de protocol data de gegevens worden gesynchroniseerd met de PPM Analytics module. Omdat de PPM module nu al aan het LMS gekoppeld is, is er geen additionele koppeling meer nodig. Additionele data velden kunnen vanuit het LIMS worden meegegeven die in de PPM Analytics module kunnen worden gebruikt voor rapportages.

Onbeperkt aantal gebruikers

Binnen de labs kunnen meerdere medewerkers gebruik maken van de PPM Analytics module. Per gebruiker kan een profiel worden aangemaakt waarmee de rechten van de gebruiker kunnen worden ingesteld.

Gebruiksvriendelijk

Nieuwe protocollen (en versies) verschijnen automatisch en u kunt de data velden om datasets te genereren simpelweg selecteren. Op basis van deze datasets kunt u rapportelementen maken zoals pivot tabellen, data views en grafieken. Deze rapportelementen kunnen worden bewaard en ook worden gedeeld met andere labs. Rapportelementen kunnen worden getoond in dashboards.

Distributie via PALGA

De PPM Analytics module is een onderdeel van het LogicNets platform en zal derhalve via het bestaande Palga distributie mechanisme gedistribueerd worden.

U kunt gemakkelijk datasets aanmaken en die (her-)gebruiken voor rapportelementen zoals pivot tabellen, data views en grafieken.
De PPM Analytics module herkent met welk protocol (versie) data is verkregen. U heeft inzicht in hoe de data objecten in de protocollen zijn gebruikt.
Rapportelementen kunnen worden gecombineerd in dashboards.

De uiteindelijke versie kan qua stijl afwijken van de screenshots hierboven.

Veelgestelde Vragen

Kan ik rapporten genereren zonder gebruik te hoeven maken van SQL statements?

Ja, dat is mogelijk. Door middel van selecties geeft u aan welke protocollen, datavelden (rubrieken) en filters u wilt gebruiken. Hiermee bepaalt u welke data er in een data set terecht komt. De data-sets dienen als input voor de rapport elementen (pivots, data-views en charts) ook door middel van selecties.

Kan ik kwaliteitsindicatoren (zoals ADAS, Primaire mammatumoren Her2Neu positief , ER positief en PR positief en ook de colontumoren Lymfklieren 10+) met de PPM-Analytics module ophalen?

Het zal mogelijk zijn om deze data met de PPM-Analytics module op te halen. Hiervoor creëer je een data set die je of kunt exporteren of ook in ons systeem kunt gebruiken om ‘rapport elementen’ te maken (zoals pivots, charts en data views).

Kan ik een ander (wellicht goedkoper) programma gebruiken om hetzelfde te doen?

Er zijn vast en zeker goedkopere rapportage programma’s. Echter wat uniek aan PPM-Analytics is dat het volledig toegang heeft tot alle datavelden in de protocollen en de data in de LIMS. Deze combinatie is moeilijk (en dus duur) om voor elkaar te krijgen in andere systemen. De kracht van PPM-Analytics is om deze bronnen in een eenvoudig te gebruiken omgeving beschikbaar te stellen om daar rapportages en dashboards mee te maken.

Zijn lokale (niet landelijke) protocollen ook uitvraagbaar?

Ja, alle data van lokale protocollen zal ook opvraagbaar zijn in de PPM-Analytics module.

Kan ik ook niet protocol data uitvragen?

Ja, we kunnen data uit bestaande databases koppelen met de PPM-Analytics module. Dit kan op database nivo met elk systeem. Hiervoor maken we een database model wat in de PPM-Analytics net zoals de protocol data getoond kan worden.

Kan er een demo gegeven worden van het systeem. Kan ik zien hoe het werkt voordat ik hieraan mee wil doen?

We kunnen nog geen demo geven omdat we de PPM-Analytics module als er voldoende labs zich opgeven voor dit programma. Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op: info@logicnets.com